Länsi-Suomen Voiman internet-sivut avattu

4.12.2014 klo 09:00

Länsi-Suomen Voiman internet-sivut on avattu. Sivut löytyvät osoitteesta www.lansisuomenvoima.fi.

Internet-sivuilla pääsee tutustumaan Harjavallan vesivoimalaitoksella käynnissä olevaan uudistusprojektiin, jossa laajennetaan Kokemäenjoella sijaitsevaa Harjavallan vesivoimalaitosta uudella koneyksiköllä. Samalla peruskorjataan voimalaitoksen olemassa olevat kaksi turbiinia. Projekti valmistuu vuoden 2017 lopussa.

”Internet-sivujen kautta haluamme myös lisätä kansalaisten tietoisuutta vesivoimasta yleisesti. Vesivoima on uusiutuva, päästötön ja kotimainen energianlähde, ja sillä turvataan sähkönsaanti normaali- ja häiriötilanteissa”, sanoo Länsi-Suomen Voiman toimitusjohtaja Pekka Pollari.

Harjavallan investointi lisää merkittävästi uusiutuvan energian tuotantoa Suomessa. Suomen hallituksen tavoitteena on lisätä vesivoimaa vuoteen 2020 mennessä. Harjavallan investointi vastaa lähes 10 prosenttia hallituksen tavoitteesta. Peruskorjauksen myötä voimalaitoksen tuotantokapasiteetti nousee ja tehokkuus, säädettävyys sekä ympäristöturvallisuus paranevat.

Ajankohtaista myös Twitterissä

Länsi-Suomen Voimaan voi tutustua myös Twitterissä nimellä @harjavaltahydro. Kerromme siellä ajankohtaisista asioista ja erityisesti Harjavallan vesivoimalaitoksen patosillan käyttökatkoksista uudistusprojektin aikana.

Patosillan käyttökatkoksista tiedotetaan myös internet-sivuilla. Sivut on tehty skaalautuviksi, joten niitä on helppo käyttää niin pöytäkoneilla, kannettavilla kuin mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tableteilla.

Lisätietoja:
Asta Halme, viestintä ja mediasuhteet, puh. 050 389 4315, [email protected]

Jaa sivu: